Onderhoud

MIJN SLEUTEL IS KAPOT/AFGEBROKEN. WAT MOET IK DOEN?
Ai, dat is niet handig! Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat we je kunnen helpen met de reservesleutel. Zit de sleutel nog in het slot en staat de fiets niet op slot? Zet dan de fiets op een veilige plek tot de afspraak.
Voor een nieuwe sleutel brengen wij €15,- in rekening.


WAT MOET IK DOEN ALS MIJN FIETS STUK IS?
Wanneer je fiets stuk is kan dat erg vervelend zijn. Neem meteen even telefonisch contact met ons op zodat we het probleem kunnen achterhalen. Wellicht is het zo opgelost en kun je weer verder fietsen, maar mocht het probleem groter zijn dan maken we een afspraak voor je bij een van onze servicepunten. Wil je een afspraak met onze mobiele fietsenmaker bij jou op locatie, dan kost dit slechts €12,50 voor een reparatie. Bij een grote schade ruilen we je fiets om voor een vers exemplaar.


MIJN BAND IS LEK, WAT NU?
Daar sta je dan… een lekke band is natuurlijk niet geheel onvermijdelijk. Check altijd eerst even of je ventiel nog goed vast zit. Wanneer dit zo is en je band na het oppompen nog steeds leeg loopt, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij regelen dan een afspraak met een van onze servicepunten of wil jij onze mobiele fietsenmaker op locatie, kost dit slechts €12,50 per reparatie of indien het probleem groter is, ruilen we de fiets voor je om.

MIJN KETTING IS ERAF, EN NU?
Dat kan gebeuren! Wij zetten je ketting er graag weer voor je op. Neem contact met ons op en we bekijken direct hoe we je probleem zo spoedig mogelijk kunnen oplossen.

MAG IK ZELF REPARATIES UITVOEREN AAN MIJN FIETS?
In principe is dat niet nodig. Maar soms is een kleine handeling zo uitgevoerd. Neem altijd eerst contact op met ons service punt. Zij adviseren je dan wat te doen.


MIJN FIETS MOET GEREPAREERD WORDEN, KRIJG IK VERVANGEND VERVOER?
Als het om een kleine reparatie gaat, kijken we eerst of dit op een servicepunt kan, anders voert onze mobiele fietsenmaker deze op locatie uit, dit hoeft niet lang te duren. Mocht het probleem groter zijn, kunnen we je vragen om de fiets om te komen ruilen voor een nieuwe.


MIJN LICHT DOET HET NIET MEER, WAT NU?
Ai, veiligheid staat voor alles. Zijn de batterijtjes van de verlichting op, dan kun je deze zelf op eigen kosten vervangen. Is het lampje echt stuk, dan kun je een nieuwe komen halen op het service punt.