Gebruik

WAAR KAN IK MIJN SPAAK RE:CYCLE PARKEREN?
Onze fietsen hebben al een leven achter de rug en hebben behoefte aan een beetje TLC. Behandel jouw SPAAK Re:cycle dan ook als je eigen persoonlijke fiets. Laat deze dus achter op plaatsen waar jij ook jouw eigen fiets zou parkeren. Zet je fiets te allen tijde op slot en het liefst daar waar mogelijk ook binnen.

MAG IK EEN KINDERZITJE BEVESTIGEN AAN MIJN SPAAK RE:CYCLE?
Indien je een kinderzitje hebt die de fiets niet beschadigt en die je gemakkelijk kunt bevestigen en weer kunt verwijderen, is dat geen probleem. Samen is toch vaak gezelliger!

MAG IK MIJN SPAAK RE:CYCLE OOK BUITEN DE STAD GEBRUIKEN?
Fietsen is vrijheid, dus jazeker! Je mag je SPAAK Re:cycle ook buiten de stadsgrenzen gebruiken. Mocht er echter iets aan de hand zijn met je fiets buiten Haarlem, ben je zelf verantwoordelijk de fiets naar ons servicepunt te brengen.

MAG IK EEN MANDJE OF KRATJE AAN MIJN FIETS MONTEREN?
Een kratje of mandje maakt het leven nog een stuk gemakkelijker. Je mag een kratje of mandje op jouw fiets monteren, mits je de fiets niet beschadigt. Je kunt een fietsmand bijvoorbeeld met tie-wraps vastmaken.
We hebben ook de mogelijkheid om jouw fiets te upgraden naar een fiets met een SPAAK boodschappenkrat, voor €2,- extra per maand. Dit kun je aangeven op het bestelformulier.