De Fiets

WAT VOOR FIETS KRIJG IK ?
SPAAK Re:cycle werkt volgens een duurzaam traject. Onze fietsen zijn door de gemeente uit Haarlem verwijderde fietsen die een tweede leven verdienen. We halen de fietsen bij een groot depot, waar we de beste varianten uitkiezen, volledig opknappen en voorzien van onze mooie groene banden, handgrepen en indien gewenst een groen boodschappenkrat. Deze fietsen zouden anders vernietigd worden en krijgen op deze manier een waardige tweede kans. Alle fietsen hebben het bekende “oma-model”.

WORDT DE FIETS INCL. SLOT GELEVERD?
Maar natuurlijk! De fiets wordt geleverd met een ringslot. Deze zit vast aan de fiets. Je krijgt 1 sleutel mee, de reservesleutel blijft bij ons.


WAT VOOR SOORT VERLICHTING ZIT ER OP DE FIETS?
We werken samen met Urban Proof, een lokaal bedrijf in fietsaccessoires. Je krijgt 2 Led lampjes die je zelf makkelijk op de fiets kunt bevestigen en kunt bedienen.

HEBBEN JULLIE VERSCHILLENDE MATEN FIETSEN?
Daar onze fietsen niet nieuw zijn, zijn we afhankelijk van beschikbaarheid. Als je je fiets bij ons komt afhalen zoeken we het best passende model voor je uit en stellen we deze af op jouw wensen.

ZIJN ER OOK HEREN MODELLEN?
De omafiets, opoefiets, weduwefiets of hoe je het model ook wilt noemen zijn unisex. We hebben dus geen speciaal herenmodel.


WELKE KLEUREN ZIJN ER?
Al onze fietsen zijn zwart. De banden en handgrepen daarentegen zijn frisgroen en vallen goed op in het straatbeeld. Door deze heldere kleur vind je je fiets ook makkelijk terug in het fietsenrek. Superhandig!